Mishërimi i Fjalës së Perëndisë

Autori: Shën Athanasi

ISBN: 9789994355990

Info: A u bë Perëndia njeri në Jezus Krishtin? Nëse është kështu, përse? Ky libër është për të gjithë ata që e pohojnë emrin ‘i krishterë’. I shkruar nga një patriark orthodoks, i përkthyer në anglisht nga një murgeshë katolike dhe më pas në shqip nga ungjillorët, mund të bëjë më shumë se të ndriçojë të kuptuarit tënd të këtyre çështjeve. Do të duhej po ashtu të ngrohte dashurinë tuaj ndaj Krishtit dhe të ushqente shpirtin tuaj. Nëse ju nuk jeni i krishterë, por pyesni veten përse të krishterët besojnë që Jezusi ishte Perëndia i mishëruar dhe përse ka rëndësi kjo, ky libër është paramenduar që t’ju ndihmojë. E përmban ashtu letrën e Athanasit se si të përdoren Psalmet për të ndërtuar dhe pasuruar besimin tuaj në perëndinë dhe marrëdhënien tuaj me Të në besim dhe lutje. 

Mishërimi i Fjalës së Perëndisë

Shkarko librin në formatin e preferuar më poshtë:

.ePub .Mobi (Kindle) .PDF (Adobe)