Si të ndihmoni?

SI TË NDIHMONI?

Nëse keni dëshirë të kontribuoni me kohën, energjitë dhe dhuntitë tuaja në mbështetje të aktivitetit të AEM, ju lutemi plotësoni formën e aplikimit online, ose shkarkojeni atë për ta dërguar në kutinë tonë postare.

Plotëso formën Online

Plotësoni formën me të dhënat e kërkuara dhe do të kontaktoheni nga stafi i AEM.

Shkarko Formën .PDF

Pasi të hkarkoni dhe plotësoni formën lokalish dërgojeni me email në office@aemission.al

Kontakto AEM

Kontaktoni AEM në format e vëna në dispozicion për më shumë informacion.