Portfolio

Below is an example of our portfolio shortcode

Përse Kryqi

john blanchard ISBN: 978-0992-8104-199 Momentalisht libri ofrohet vetëm në version PDF Përshkrimi Update tekst… .Mobi Shkarko versionin për Kindle Amazon .PDF Shkarko pdf për të gjitha pajisjet elektronike .ePub Shkarko versionin për lexuesit eBook të formatit .ePub.

Shpëtimi i Shtjelluar

john murray ISBN: 9789928104540 Përshkrimi Predikimi është detyrë shumë serioze – është punë e Perëndisë, dhe kushdo që del në foltore apo në një qoshe rruge flet në emër të Perëndisë kur predikon Fjalën e Perëndisë (Shkrimet e shenjta) dhe lajmin e mirë të ungjillit. Mirëpo a e bëjnë gjithmonë mirë këtë detyrë? A janë […]

Ungjilli Ashtu si është në të vërtetë

Stuart Olyott ISBN: 978-99943-55-58-7 Përshkrimi Një shpjegim i thjeshtë i letrës drejtuar Romakëve Ndoshta nuk ka asnjë pjesë të Shkrimit që ka patur një influencë kaq të thellë në historinë e kishës së krishterë, sa Letra e Palit drejtuar Romakëve. Për këtë letër, Luteri ka thënë: “Ajo nuk mund të lexohet apo të shqyrtohet më […]

Të lirë në Krishtin – Galatasve

Edgar h. anrews ISBN: 999943-777-5-2 Përshkrimi Letra drejtuar Galatasve është një libër i rëndësishëm. Siç ka shkruar kohët e fundit komentuesi Richard Longenecker, ‘Gjatë historisë, letra e Galatasve ka qenë themeli për shumë forma të doktrinës, deklarimit dhe praktikës së krishterë. Edhe sot mbetet e vërtetë të thuash që mënyra se si i kuptojmë çështjet […]

Jobi – Shtjellimi Librit të Jobit

Ian S. mcnaughton ISBN: 978-99281-04-87-8 Përshkrimi Shumica e gjashtëdhjetë e gjashtë librave të Biblës lexohen dhe kuptohen nga shumica e besimtarëve. Megjithatë, libri i Jobit është një nga ata libra të paktë në Shkrimet e Shenjta që kuptohet me vështirësi nga shumica, përveç studiuesit më këmbëngulës. Unë po e prezantoj këtë vepër si një paraqitje […]

Rikthimi

David M. Young ISBN: 978-99943-55-58-7 Përshkrimi Update tekst… .Mobi Shkarko versionin për Kindle Amazon .PDF Shkarko pdf për të gjitha pajisjet elektronike .ePub Shkarko versionin për lexuesit eBook të formatit .ePub.

Të lindurit sërisht

Mike Brown ISBN: Përshkrimi Kjo broshurë është përgatitur nga disa predikime mbajtur në Kishën Ungjillore të Korçës dhe në takimet publike në Ersekë. Qëllimi i saj është ta shpjegojë atë që Dhiata e Re na mëson mbi çështjen e të lindurit sërish. Zoti Jezu dhe apostujt e bënë të qartë në mësimet e tyre se […]

Asgjë tjetër nuk ka rëndësi

Autori: Patricia St. John ISBN: 0 85421 972 2 Info: Kjo histori e fuqishme dhe prekëse është krijuar në bazë të ngjarjeve reale në konfliktin e hidhur të Libanit.  Lamia dhe familja e saj rrëmbehen në luftime, me pasoja tragjike.  Lamia lufton kundër urrejtjes që kërcënon ta shkatërrojë, deri sa ta kuptojë që falja dhe […]